Drie kerndiensten als recept voor succesvolle webapps

Strategie en ontwerp

Je wil de beste technische strategie om toekomstgericht te zijn. Codana analyseert je project met Service Design Modelling en een grondige analyse.

We hanteren een combinatie van analysetechnieken om een sterke, onderbouwde aanpak voor je project te definiëren.

Webapplicaties bouwen

Creeër een tastbaar voordeel voor jezelf door te werken met een softwarepartner die grondige technische kennis koppelt aan oprechte betrokkenheid.

We zijn niet louter uitvoerders. We denken proactief mee met onze klanten en leveren daardoor een unieke meerwaarde. Onze Open Source-experten bouwen projecten in nauwe samenwerking met jou, de klant.

Meten, evalueren en optimaliseren

We lanceren je applicatie. Codana helpt om je KPI’s te bereiken door te meten, evalueren en te optimaliseren.

We bieden je technische support via een geolied supportteam. Ons marketingteam staat klaar om je te begeleiden bij al je marketingacties.

Codana bouwt oplossingen voor de automatisatie van bedrijfsprocessen. We creëren de gebruikersvriendelijke webapplicatie die als lijm fungeert tussen jouw verschillende diensten, zoals facturatie, boekhouding, ordersystemen of e-commerce systemen.

We werken met

Enkele van onze klanten

Ontdek onze aanpak

Ons team van ervaren softwareontwikkelaars staat klaar om jouw project te analyseren en te verwezenlijken. Daarbij gebruiken we onze grijze materie, een grote dosis inzet en een gezonde dosis relativeringsvermogen en humor (niet noodzakelijk in die volgorde).