PHP- en JavaScript-ontwikkeling is onze core expertise

codana building blocks

Maatwerk webapplicaties

We ontwerpen, bouwen én hosten webapps met focus op usability en een mooi toekomstperspectief.

We programmeren onze (progressive) webapplicaties in PHP- en JavaScript. We zijn gepassioneerd door PHP met Laravel en Symfony, en door JavaScript met React.js en Vue.js.

Wat je mag verwachten:

  • Agile application development
  • Een team van toegewijde software ontwikkelaars
  • Kwaliteitsvolle ontwikkeling met testing en automated deployment

Open en ervaren
We helpen je om de fundamenten van je project op te zetten. Wat ook de status van je idee is, we gooien er 15 jaar ervaring tegen aan. We geloven rotsvast in open communicatie met onze klanten en aarzelen niet om je te adviseren met “dit kan anders en beter” of “we denken dat dit anders en budgetvriendelijker kan”. Deze aanpak zorgt ervoor dat je idee ontspruit in de best mogelijke vorm van jouw softwareproject.

Een goed project verdient een goede analyse

strategy

Strategie, concept en design

De analyse van je business-applicatieproject. We geloven dat je eerst een gezonde, doordachte strategie nodig hebt om het beste uit je project te krijgen. De juiste projectaanpak is dus cruciaal voor het beste resultaat in budget, schaalbaarheid en de toekomst van je applicatie.

We bieden o.a.:

  • Service design aanpak
  • Een analyse met diepgang en betrokkenheid
  • Doelgroep-gericht
  • Prototype-ontwikkeling en testing

De juiste tools
We houden van nieuwe dingen, maar we passen enkel gekende, bewezen technologie toe in productietoepassingen. Heb je nood aan een microservice-architectuur, no problem. Of heeft je project nood aan een gecentraliseerde software-architectuur, dan kan dat ook. We bouwen applicaties met de juiste aanpak, architectuur en technologiekeuze. Zo geniet jij van de beste balans tussen budget, timing en functionaliteiten.

Market

Meten, evalueren en optimaliseren

We bouwen niet alleen applicaties, we helpen je met de uitrol, marketing en optimalisatie. Door onze kennis van bedrijfsactiviteiten zoals marketing, sales en HR helpen we niet enkel je IT-departement met de bouw, maar ook met de uitrol, adoptie en toepassing van je applicatie.

Wat:

  • Senior-level Digitale Strategie
  • Een ondersteunend marketingteam
  • KPI definitie, data analytics, dashboarding en gericht advies

Samenwerken met je team
Onze professionals staan klaar voor jouw project. We versterken je team met ontwikkeling, strategie en marketingdiensten. We werken graag met je samen, zowel bij jou ter plekke als op ons kantoor.