Codana maakt web applicaties met visie, vernuft en natuurlijk PHP en Javascript. Hier vind je enkele voorbeelden van ons sterk werk.

telenet

Om af te stappen van papierwerk in de shops, ontwikkelden we voor BASE en Telenet een webapplicatie waar shopmedewerkers de klant op een vlotte manier kunnen begeleiden naar een gepaste oplossing. Zoals het meest geschikte telefoonabonnement voor BASE of een digitaal pakket op maat voor Telenet. 

Gemaakt voor
Telenet
BonAp mockup

Hoe bouw je met Laravel een e-commerce oplossing op maat? Kijk maar eens naar het nieuwe online bestelplatform dat we bouwden voor Meat&More!

Gemaakt voor
Meat&More logo
wezooz

Alles wat je met een klassiek schoolboek kan, versterkt met digitale mogelijkheden om leerstof flexibel, interactief, visueel aantrekkelijk én gedifferentiëerd te brengen.

Gemaakt voor
Logo Digitale Methode
Technologieën
React
Laravel
MySQL
MongoDB
case-odisee

MyCompass is een coachende tool die studenten leert na te denken wat ze in de toekomst willen bereiken. Studenten krijgen zo de nodige tools aangereikt om een eigen ‘droom’ uit te werken en zelf de ‘focus’ te leggen op acties hiervoor nodig.

Gemaakt voor
Odisee logo
Technologieën
Laravel
React
Node
MySQL
applia

Een applicatie die draait rond data verwerking. We bouwden voor Applia een centraal platform om data te verwerken en aan te bieden via Excel bestanden.

Gemaakt voor
APPLiA
Aquasecurity app

Voor Aquasecurity maakten we met React Native en Drupal 8 een applicatie die gebruikers toelaat om vanop elke locatie hun brandblusinstallaties te monitoren. De applicatie leest de data uit die elke installatie produceert en filtert deze om de belangrijke meldingen te centraliseren in een duidelijke applicatie.

Gemaakt voor
Logo AquaSecurity
Technologieën
React Native
Drupal
PHP
TypTop homepage

Typ-top is de dactylotool van de toonaangevende Antwerpse uitgever VANIN. Met de interactieve tool kunnen kinderen en tieners al op jonge leeftijd perfect leren typen. Codana is er trots op dat ze onze jongeren tot een virtuoze toetsenbord- en tabletvirtuoos heeft gemaakt.

Gemaakt voor
typtop
Technologieën
Laravel
React
MongoDB
MySQL
PHP
Kopiloot homepage

Kopiloot is een website waar creatieve ondernemers vragen kunnen stellen over hun ideeën en ambities. Om snel een antwoord te krijgen op al deze zakelijke vragen, helpt Kopiloot u bij de zoektocht naar experts met ervaring in de culturele en creatieve sector.

Gemaakt voor
Kopiloot logo
Technologieën
Symfony
Elasticsearch
PHP

Tijd om eens te babbelen?

Kom je graag eens praten over je project met een lekkere verse kop koffie erbij? We adviseren je graag voor al je webapplicaties.