Codana maakt web applicaties met PHP en Javascript. Hier vind je enkele cases die illustreren wat we voor jou kunnen betekenen.

Kopiloot homepage

Kopiloot is een website waar creatieve ondernemers vragen kunnen stellen over hun ideeën en ambities. Om snel een antwoord te krijgen op al deze zakelijke vragen, helpt Kopiloot u bij de zoektocht naar experts met ervaring in de culturele en creatieve sector.

Made for
Kopiloot logo
Category
Framework Development
Technologies
Symfony
Elasticsearch
PHP
APPLiA Laravel webapp

Een applicatie die draait rond data verwerking. We bouwden voor Applia een centraal platform om data te verwerken en aan te bieden via Excel bestanden.

Made for
APPLiA
Category
Framework Development
Technologies
Laravel
PHP
Aquasecurity app

Voor Aquasecurity maakten we met React Native en Drupal 8 een applicatie die gebruikers toelaat om vanop elke locatie hun brandblusinstallaties te monitoren. De applicatie leest de data uit die elke installatie produceert en filtert deze om de belangrijke meldingen te centraliseren in een duidelijke applicatie.

Made for
Logo AquaSecurity
Category
Framework Development
Technologies
React Native
Drupal
PHP
TypTop homepage

Typ-top is de dactylotool van de toonaangevende Antwerpse uitgever VANIN. Met de interactieve tool kunnen kinderen en tieners al op jonge leeftijd perfect leren typen. Codana is er trots op dat ze onze jongeren tot een virtuoze toetsenbord- en tabletvirtuoos heeft gemaakt.

Made for
Typ-top
Category
Framework Development
Technologies
Laravel
React
MongoDB
MySQL
PHP

Tijd om eens te babbelen?

Kom je graag eens praten over je project met een lekkere verse kop koffie erbij? We adviseren je graag voor al je webapplicaties.