We ❤ React

Een vlekkeloze gebruikerservaring is de standaard in moderne webapplicaties. De dagen van saaie en statische webpagina's liggen al lang achter ons. Onze klanten willen steeds meer op maat gemaakte functies en willen een webapplicatie die zich onderscheidt van de concurrentie om hun gebruikers een unieke ervaring te geven bij het gebruik van hun product.

Wat is React.js?

React is een open source javascript bibliotheek ontwikkeld door de ingenieurs van Facebook. Het biedt ons, als ontwikkelaars, de mogelijkheid om bliksemsnelle single page applicaties te maken en maakt de weg vrij om features te ontwikkelen die aangepast zijn aan je specifieke use cases. De bibliotheek heeft snel aan populariteit gewonnen en is nu het meest gebruikte javascript framework in de wereld, met een marktaandeel van meer dan 40%.

Waarom kiezen voor React.js?

 • Blije gebruikers

  Paginasnelheid hoort bij de belangrijkste criteria van een gebruiker. Een snelle, duidelijke gebruikerservaring leidt tot een hogere conversie.

 • Het is supersnel

  Het bouwen van je frontend in React resulteert in een applicatie die geen volledige pagina loads nodig heeft. Gegevens worden dynamisch weergegeven en ververst, wat de klantenervaring echt ten goede komt.

 • Het doet wat een app kan

  Onze web applicaties maken gebruik van alle moderne functies in browsers en apparaten. Een smartphone app nodig? Dan is een Progressive Web App in React wellicht de beste keuze voor je.

 • Snelle ontwikkeling zonder vendor lock-in

  React heeft een bescheiden leercurve en stelt ontwikkelaars in staat om snel goede, leuke gebruikerservaringen te creëren. De Open Source natuur van de bibliotheek en ons gebruik van algemene coding standaarden vermijdt volledig het risico van een vendor lock-in.

Wil je wat meer React-kennis toevoegen aan je team?

Onze Javascript ontwikkelaars hebben uitgebreide kennis over React.js en gebruiken het elke dag.

Real-time type-oefeningen met React

VAN IN publishing

Wat maakt React zo bijzonder?

React maakt gebruik van de virtuele DOM, of Document Object Model, om onmiddellijk webpagina's te updaten. Dit betekent dat React de DOM veel sneller kan renderen dan een normale paginavernieuwing dat kan.

Dus waarom is dat?
De DOM is eigenlijk een verzameling van nodes in een boomstructuur. Dankzij javascript kan je makkelijk nodes toevoegen en verwijderen om een meer reactieve applicatie te creëren. Nu, dit is niet per sé traag. Wat wel traag is, is de browser die voor elke DOM-update al je CSS opnieuw zal rerenderen. De Virtuele DOM is daarentegen een lichte en ontkoppelde abstractie van de echte DOM. Het is eigenlijk de browser van de gebruiker die een virtuele representatie zal bijhouden van de UI in zijn geheugen. Bij elke statusupdate die javascript toepast, zal de virtuele UI in het geheugen dit detecteren, het vergelijken met de huidige DOM van de browser en enkel de secties updaten die verschillend zijn. Dit resulteert in minder wijzigingen in de UI en zal onvermijdelijk een snelheidswinst opleveren voor jouw applicatie.

Wist je dat?

React is ontwikkeld door Jordan Walke en werd in 2011 voor het eerst gebruikt voor de nieuwsfeed van Facebook.

Op zoek naar een webapp die je blij maakt?

Laten we eens kijken hoe we jou vooruit kunnen helpen.