Maar, het gaat niet alleen over het verbeteren van onze technologische kunde. Het benadrukt nog eens onze toewijding aan kwaliteit, niet alleen in de producten die we ontwikkelen, maar ook in de ervaring die we onze klanten bieden.

Ben jij nog op zoek naar Laravel expertise?
Wel, dan ben jij bij het juiste adres! 

Kwaliteitsvolle digitale producten

Codana gebruikt de kracht van Laravel om op maat gemaakte, schaalbare en onderhoudsvriendelijke webapplicaties te ontwikkelen. Dankzij onze diepgaande kennis van Laravel's elegante syntax en geavanceerde functies kunnen we complexe problemen oplosssen met eenvoudige, elegante oplossingen.

Van e-commerce systemen tot SaaS-producten, wij zorgen dat digitale projecten de kwaliteit en efficiëntie hebben die nodig zijn om uit te blinken in het digitale landschap.

Codana loves Laravel

Meer zichtbaarheid en kwaliteitsvolle leads

Doordat we partner zijn van Laravel, verschijnen we met Codana op de voorgrond van een actieve en deskundige gemeenschap van ontwikkelaars, ondernemers en tech savvies. Onze aanwezigheid op Laravel's partnerpagina's vergroot onze zichtbaarheid enorm. Dit is niet zomaar exposure - het is gerichte exposure bij een publiek dat de waarde van kwaliteitsvolle en hoogwaardige webontwikkeling begrijpt en nastreeft.

De leads die we hierlangs binnenkrijgen zijn vaak van hogere kwaliteit dan algemene leads omdat ze een duidelijke behoefte en interesse hebben in de specifieke diensten die Codana aanbiedt. Dit leidt tot efficiëntere sales en hogere conversieratio's.

laravel

Hire een Laravel partner!

Laravel Partners zijn digitale studio's die deskundige ontwikkeling, ontwerp en begeleiding bieden voor Laravel-gebaseerde projecten.

Continue verbetering en innovatie

De samenwerking met Laravel betekent voor ons ook een permanente focus op verbetering. Door toegang te krijgen tot en actief deel te nemen aan Laravel's uitgebreide community, kan Codana zichzelf voortdurend vernieuwen en verbeteren. Zo blijven we op de hoogte van de laatste trends, technieken en best practices, wat ons dan weer helpt om innovatieve oplossingen te bieden die echt een verschil maken en impact creëeren.

We like to share more Laravel

 • Testen in Laravel

  Hoe vermijd je dat er testdata in je database terecht komt?

  Auteur: Nick Breens
  Backend Developer
  Nick Beerens profiel
  Writing code
 • Laravel 10 release

  The release of Laravel 10: The king of types. Alles wat je moet weten over de nieuwe major release!

  Auteur: Noah Gillard
  PHP / Laravel Developer
  Noah Gillard AI generated Face
  laravel 10
 • Codana is officiële Laravel partner

  We zijn Laravel Diamond partner en sponsor

  Auteur: Joris De Groot
  Strategic Director and Managing Partner
  Joris De Groot
  laravel