Gebruiker met IPhone in de hand

De dag van vandaag bezit 92% van de wereldbevolking een mobiel toestel en wordt gemiddeld 70% van onze media consumptietijd gespendeerd aan mobiele applicaties. Mobile development heeft een enorme transformatie ondergaan in de laatste jaren en dat is eveneens duidelijk zichtbaar in de markt. Bij Codana ondersteunen we jou van begin tot einde in deze snelevoluerende markt.

Hoe maakt een mobiele applicatie het verschil?

 • Focus

  Elke seconde telt en moderne consumenten prioritiseren gebruiksgemak over exhaustieve features. Ondersteun gebruikers door businessprocessen te vereenvoudigen en intuïtieve user interfaces aan te bieden.

 • De kracht van native

  Een native applicatie heeft de mogelijkheid om in te pluggen op verschillende hardware functionaliteiten van het mobiele toestel. Functionaliteiten als de camera, GPS-tracking en Bluetooth openen de weg naar het creëren van intuïtievere en real-time gebruikerinteracties.

 • Personalisatie

  De GSM is een mens zijn persoonlijke assistent geworden. Bouw relaties met klanten via gepersonaliseerde push notificaties en aanbevelingen. 9 op de 10 gebruikers neigen trouw te blijven aan ondernemingen die hen herkennen en relevante aanbevelingen kan geven.

Op zoek naar een applicatie developer?

Ons team staat voor je klaar. We spreken graag over jouw project.

Technologieën voor mobiele applicaties

Het onderscheid tussen volledig native applicaties en cross-platform applicaties valt vandaag de dag nog amper te onderscheiden. Bij Codana kiezen we er dan ook voor om onze applicaties te bouwen met het krachtige React Native framework. 

React Native biedt ons de mogelijkheid om onze applicaties voor web en mobile te creëren via één enkele codebase. Dit doen we door herbruikbare componenten te schrijven die we op elk platform kunnen inpluggen. 

Deze techniek biedt verschillende voordelen:

 • Een snellere time to market
 • Goedkopere implementatie
 • Consistente functionaliteiten over elk platform