Deze keer internationaal

Wat velen waarschijnlijk niet weten: ook in het buitenland kan je Codani vinden. Ja hoor, Codana-teambuilding goes international. Philipe, die normaal gezien gezellig in Lissabon werkt, zakte speciaal voor de teambuilding af naar ons Belgenland om ons eens in levende lijve te ontmoeten. De dag was zonder hem niet compleet.

battle kart logo

It's a-me, Mario!

Een internationale teambuilding vraagt om een uitzonderlijke activiteit. Een volledig nieuw en innovatieve manier van karten: Battle Karten.

Maar wat is Battle Karten? Als je ooit met veel plezier Mario Kart heb gespeeld, zou je je met Battle Karten rot amuseren. Beamers en AR sturen de elektrische karts aan en projecteren het parkour of de minigame op de grond. 

Kort samen gevat: Waan jezelf Mario, Luigi of Princess Peach in een elektrische kart.

groepsfoto codana burgerij

Hierna zijn we met ons allen gaan eten in de Burgerij, een leuk restaurantje op het Eilandje, gespecialiseerd in verse hamburgers.

Na het uitgebreide avondmaal hingen we toerist in eigen stad uit. We klommen helemaal naar de top van het MAS waar we genoten van de zonsondergang. 

In conclusie: een toffe avond onder collega's waar iedereen nood aan had. We hebben goed gelachen en goed gegeten, het was plezier gegarandeerd.

Wil je onze volgende teambuilding van dichtbij meemaken?

Auteur: Noah Gillard
PHP / Laravel Developer
Noah Gillard AI generated Face

More insights

Cross-platform applicaties met React Native

Nog nooit was het ontwikkelen van native mobiele applicaties zo toegankelijk als vandaag. Bij Codana doen we dit door gebruik te maken het React Native, een open-source framework dat werd ontwikkeld door Meta.

Auteur: Jinse Camps
Architect | Analyst
Jinse Camps
dev

Laracon EU 2024

Een fantastisch leerrijke ervaring om met een hoop Laravel gepassioneerde mensen te inspireren! Iets wat niet gemist kan worden en heel veel voeling geeft met de community. Wat een top evenement! Wie zien we volgende edities? ­čś«

Auteur: Noah Gillard
PHP / Laravel Developer
Noah Gillard AI generated Face
laracon codana persoon

Een effici├źnt datamanagementsysteem voor toerisme

Een TDMS of Tourist Data Management System, is simpelweg een platform dat data uit verschillende bronnen ophaalt, intern al dan niet automatisch verwerkt en deze gegevens terug aanbiedt aan externe platformen.

Auteur: Tom Van den Eynden
Web Architect | Coordinator
Tom Van den Eynden
laptop

Systemen voor gegevensbeheer in toerisme

In dit artikel verkennen we wat een TDMS is, waarom het essentieel is voor de toerisme-industrie, en hoe technologie├źn zoals Laravel en ElasticSearch het verschil kunnen maken. 

Auteur: Tom Van den Eynden
Web Architect | Coordinator
Tom Van den Eynden
tdms

Beveiliging van Laravel 101

In deze blogpost gaan we dieper in op een aantal veelvoorkomende Laravel beveiligingsfouten.

Auteur: Robbe Reygel
PHP developer
laravel

Test Driven Development - toepassing op een project

TDD, of voluit Test Driven Development, is een aanpak van ontwikkeling waarbij we vertrekken van het schrijven van tests. 

Auteur: Sarah Jehin
PHP developer
Sarah Jehin
development