Deze keer internationaal

Wat velen waarschijnlijk niet weten: ook in het buitenland kan je Codani vinden. Ja hoor, Codana-teambuilding goes international. Philipe, die normaal gezien gezellig in Lissabon werkt, zakte speciaal voor de teambuilding af naar ons Belgenland om ons eens in levende lijve te ontmoeten. De dag was zonder hem niet compleet.

battle kart logo

It's a-me, Mario!

Een internationale teambuilding vraagt om een uitzonderlijke activiteit. Een volledig nieuw en innovatieve manier van karten: Battle Karten.

Maar wat is Battle Karten? Als je ooit met veel plezier Mario Kart heb gespeeld, zou je je met Battle Karten rot amuseren. Beamers en AR sturen de elektrische karts aan en projecteren het parkour of de minigame op de grond. 

Kort samen gevat: Waan jezelf Mario, Luigi of Princess Peach in een elektrische kart.

groepsfoto codana burgerij

Hierna zijn we met ons allen gaan eten in de Burgerij, een leuk restaurantje op het Eilandje, gespecialiseerd in verse hamburgers.

Na het uitgebreide avondmaal hingen we toerist in eigen stad uit. We klommen helemaal naar de top van het MAS waar we genoten van de zonsondergang. 

In conclusie: een toffe avond onder collega's waar iedereen nood aan had. We hebben goed gelachen en goed gegeten, het was plezier gegarandeerd.

Wil je onze volgende teambuilding van dichtbij meemaken?

Author: Noah Gillard
PHP / Laravel Developer
Noah Gillard AI generated Face

More insights

Beveiliging van Laravel 101

In deze blogpost gaan we dieper in op een aantal veelvoorkomende Laravel beveiligingsfouten.

Auteur: Robbe Reygel
PHP developer
laravel

Test Driven Development - toepassing op een project

TDD, of voluit Test Driven Development, is een aanpak van ontwikkeling waarbij we vertrekken van het schrijven van tests. 

Auteur: Sarah Jehin
PHP developer
Sarah Jehin
development

De OSLO-standaard: hoe gestandaardiseerde gegevensuitwisseling ons verder brengt

De OSLO-standaard is een term die je misschien wel eens hebt horen vallen in de context van gegevensuitwisseling en digitale transformatie, maar wat houdt het precies in en wat zijn de voordelen ervan?

Auteur: Benjamin Verhaegen
PHP Developer
benjamin_verhaegen
shaking_hands_black_white

De toekomst van web applicaties: wat kunnen we verwachten?

In de afgelopen jaren hebben web applicaties een enorme evolutie doorgemaakt. Maar wat heeft de toekomst voor ons in petto? Je ontdekt het allemaal in deze blog.

Author: Tom Van den Eynden
Web Architect | Coordinator
Tom Van den Eynden
computerscherm met code

Het verschil tussen gegevensbeheer en gegevensverwerking in een digitale economie

Gegevens zijn cruciaal voor bedrijven en het begrijpen van de verschillen tussen gegevensbeheer en gegevensverwerking kan verwarrend zijn. In dit artikel zullen we deze verschillen in de digitale economie nader bekijken om hun doelen en toepassingen beter te begrijpen.

Author: Tom Van den Eynden
Web Architect | Coordinator
Tom Van den Eynden
gegevensverwerking

Adressen register & GEOpunt API

Zelf al eens voor de keuze gestaan of je Google maps, openstreetmaps, of een andere GIS provider zou moeten gebruiken voor adres suggesties? Mocht je enkel Belgische adressen nodig hebben, lees dan zeker verder!

Author: Noah Gillard
PHP / Laravel Developer
Noah Gillard AI generated Face
Logo vlaamse overheid