We bieden web app audits en reviews aan voor verschillende specifieke situaties. Elk van deze kan gecombineerd worden in een review op maat.

 • Code review

  De code van je webapplicatie wordt gescand, zowel automatisch als door de ogen van een technische expert. De rapportage wijst je op mogelijke onveiligheden als technische mankementen die nu of later voor problemen kunnen zorgen.

 • Performance review

  Een trage webapplicatie? Onze performance review, die fullstack uitgevoerd wordt, wijst je op bottlenecks en componenten in je architectuur die voor vertraging zorgen.

 • Usability scan

  We onderwerpen je web app aan een grondige User Experience review. Zowel algemeen gebruikersstandaarden zoals WCAG als best practices worden onderzocht door onze usability experts.

 • Data analyse

  We duiken in de statistieken van je applicatie om de trends in gebruik en gedrag te onderzoeken. Dit is doorgaans onderdeel van het strategisch onderzoek, maar kan apart uitgevoerd worden.

Codana meeting focus

Kennis van zaken

Onze reviews worden uitgevoerd door mensen met ruime ervaring in de wereld van de digitale web apps. Elke audit gaat ook gepaard met een rapportagemoment, waar wij je de resultaten van het onderzoek toelichten. Dat doen we op niveau van de toehoorder, kristalhelder en to the point. 

Zo kan jij de juiste acties koppelen aan de resultaten van de audit.

Praat met de experts

Need a review or audit of your web application? Our approach will surprise you.

Audit en development voor Kopiloot

Vlaamse overheid

Expert review nodig?

Wij helpen je graag verder.