De applicatie die we bouwden bestaat uit 2 modules. Eén deel om cadeaubonnen te bestellen, een ander om afhaalgerechten te bestellen op een moment van jouw keuze. Welke modules de restaurants gebruiken, kunnen ze zelf kiezen. De embedded widget kan aangepast worden aan de stijl van de website en handelt de volledige bestelling af, inclusief online betaling.

Vouchers

Cadeaubonnen

Via de cadeaubon-module kunnen bij de deelnemende restaurants cadeaubonnen besteld worden. De restaurants kiezen zelf welk type cadeaubonnen ze beschikbaar maken en hoeveel. Zo zijn er bijvoorbeeld bonnen met een vast bedrag, voor een bepaald gerecht of kan je als gebruiker zelf een eigen bedrag ingeven. De cadeaubon kan ook gepersonaliseerd worden.

Takeaway detail

Takeaway

De takeaway module laat toe om op een tijdstip naar keuze een afhaalgerecht te bestellen. Restaurants kunnen het maximumaantal bestellingen per tijdslot instellen en er wordt ook automatisch rekening gehouden met beschikbare voorraad.

Liever wat extra kaas op je spaghetti? Pas je gerecht eenvoudig aan. Restaurants hebben volledige controle over wat er al dan niet kan aangepast worden. Informatie over allergenen wordt automatisch up-to-date gehouden met alle aanpassingen.

Stripe / Checkout

De shop-ervaring is pas compleet als je ook online kan betalen. Het afhandelen van deze betalingen en de daaraan gelinkte checkout-flow is een cruciale functionaliteit van de applicatie. We deden beroep op de uitstekende React-implementatie van Stripe. De restaurants kunnen zelf bepalen welke betaalmethodes er beschikbaar zijn.

Tablebooker mobile layout

Design & UX

De applicatie wordt ge-embed op de website van het restaurant. Dit brengt een zekere uitdaging met zich mee. De websites van de restaurants verschillen vaak veel van elkaar, elke website ziet er compleet anders uit.

Om ervoor te zorgen dat de widget zich naadloos kan integreren in de website van het restaurant, hebben we een embed-script voorzien, dat een communicatie opzet tussen de host-pagina en de widget. Zo volgt de widget het scroll-gedrag en past zich aan om een naadloze ervaring te kunnen bieden.

De applicatie past zichzelf aan om ook voor mobiele gebruikers een optimale gebruikservaring te voorzien.

Co-creatie

Dit project werd ontwikkeld in co-creatie met de klant. De mensen van Tablebooker stonden samen met ons in voor de Back-end en de GraphQL api. Wij namen de volledige Front-end applicatie voor onze rekening.

De co-creatie liet ons toe om snel te schakelen waar nodig, en samen met de klant ad-hoc beslissingen te kunnen nemen. Dat resulteerde in een vlotte ontwikkeling. Een ontwikkeling die restaurateurs ten goede komt: met Tablemanager beheren ze nu sneller en met minder no-shows hun reserveringssysteem.

We helpen je graag verder!

Nood aan onze expertise? Neem gerust contact met ons!