react

Een react native framework

De Cyclobility Bike Ride App is een native applicatie, geschreven in het populaire React Native framework. De applicatie is hoofdzakelijk gericht op werknemers die met een aangekochte of geleasede fiets van Cyclobility hun woon-werkafstand overbruggen. Het project integreert via de API van de Cyclobility Drupalapplicatie verschillende functionaliteiten zodat gebruikers een centrale plaats hebben om informatie te communiceren naar de leasingmaatschappij.

road

De voordelen van de app

Via de applicatie kunnen gebruikers op een eenvoudige en intuïtieve manier de afstanden die ze dagelijks afleggen met hun fiets invoeren. Zo heeft de werkgever maandelijks een overzicht van het gebruik van het leasevoertuig en kunnen onkosten efficiënt uitbetaald worden.

Via de app kan er eveneens aangifte worden gedaan van schade of diefstal van de fiets via een geïntegreerd contactformulier. De nodige informatie zal op die manier automatisch bij Cyclobility terecht komen om zo de nodige acties te ondernemen.

Tot slot voorziet de applicatie eveneens de mogelijkheid om automatisch een afspraak in te plannen voor eventueel onderhoud en kan er ook snel contact worden opgenomen bij pech onderweg.

Neem contact op

Zoek je ook een betrouwbare technische partner voor jouw app?

Cyclobility app store aanwezigheid

Traject

Voor Cyclobility boden we een totaaltraject aan en hielpen we hen van begin tot einde met de uitwerking van hun applicatie.

Voortraject: In een uitgebreid voortraject schreven we een functionele en technische analyse om een duidelijke strategie te bepalen voor het project.

Design en UX-oefening: In nauw overleg met Cyclobility werkten we de customer journeys uit en klopten we een overkoepelende look & feel af.

Development: We kozen React Native voor de uitwerking van de applicatie. React Native is een Javascript framework dat ons toelaat om vanuit één enkele codebase een applicatie te bouwen die we kunnen afleveren op meerdere platformen. Dit zorgt niet enkel voor continuïteit voor de twee applicaties, maar ook voor een efficiënte en snelle development cycle.

Publicatie: Tot slot ondersteunden we ook met de publicatiefase van de applicaties in beide app stores. We zorgden ervoor dat de applicaties conform zijn met de normen van zowel Android als Apple.

De samenwerking met Codana voor de uitwerking van onze applicatie verliep heel vlot van bij het begin.
We zaten snel op dezelfde golflengte over de indeling/look van de app en kwamen in goed overleg vlot tot een gepubliceerde applicatie.
Intussen hebben wij en onze klanten de applicatie in gebruik genomen & zijn we heel tevreden over het eindresultaat.

Ward Delmulle

Service Level Agreement

Cyclobility geniet bij ons van een Service Level Agreement

  • Ondersteuning: gegarandeerde afgesproken responstijden en ondersteuning bij eventuele problemen of bugs in de applicatie.
  • Updates en onderhoud van de applicatie: Halfjaarlijkse updates die ervoor zorgen dat de applicatie up-to-date blijft met de laatste technologieën en standaarden vooropgesteld in de app stores.
  • Monitoring: ​​​​​​​Via ons applicatieve monitoringsysteem kunnen we proactief problemen en risico’s opsporen en aanpakken waar nodig.

Interesse in een samenwerking?